Blog

ponedeljek, 20. februar 2012

FINANČNI DAN NA PTUJU


KDO NAM LAHKO ZAGOTOVI VARNO FINANČNO PRIHODNOST ?

Domači in tuji mediji nas dnevno obveščajo o največji svetovni krizi po letu 1929,mednarodni priznani analitiki pa med tem napovedujejo novi val, ki naj bi na finančnih trgih povzročil dodatne, še večje težave.

V tako ekstremno negotovi svetovni finančni situaciji je dovolj razlogov, da vsak resno razmišlja o zaščiti svojega premoženja.

Prihodnosti nihče ne pozna, lahko pa se o njej pogovarjamo in skušamo ugotoviti kam nas bo pripeljala.


V ČETRTEK, 23.2.2012, ob 18:00 uri


v Hotelu MITRA (dvorana Alojzije Strauss) Prešernova 6, na Ptuju.

Predavanja bodo sestavljena iz dveh sklopov in sicer:

- Upravljanje osebnega premoženja v kriznih časih.

- Priložnosti na trgih surovin in plemenitih kovin v prihodnje.


Zakaj ga organiziramo?
Marsikomu bomo odgovorili ter mu dali strokovne napotke in smernice v zvezi z osebnim, družinskim in podjetniškim premoženjem. Marsikdo se danes sprašuje: »Komu danes lahko verjamem?« in naš nasvet »Verjemite sebi, bodite odločni in ne pričakujte, da bodo drugi prevzeli odgovornost za vaše odločitve. Kdo bo poskrbel za vas, če ne vi sami!«
Po lanskem uspešno izpeljanem Finančnem dnevu v Mariboru, kjer so predavanja trajala čez cel dan, smo se letos odločili, da nadaljujemo z idejo finančnega izobraževanja ter da izvedemo krajša predavanja v več slovenskih mestih, začenši v Velenju.

Kdo smo organizatorji?
Skupina 40-ih neodvisnih samostojnih finančnih svetovalcev, ki bomo svoje praktične izkušnje predali naprej.

Informativni značaj, brezplačen dogodek:
S finančnim dnevom želimo opomniti na pomembnost pravih in pravočasnih informacij za vaše finančne koristi ter poudariti, kako pomembno je postavljanje cilje v svojem življenju. Hkrati želimo opomniti, da brez naših dobrih človeških odnosov in skrbi za prave vrednote, življenjske sreče ne bomo nikoli dosegli.

Komu je namenjen?
Vsem, ki vas zanimajo praktične informacije na temo vodenja osebnih in družinskih ter podjetniških financ. Informativni finančni dan je brezplačen.

Dobrodelnost!
* že tretje leto zapored bomo svetovalci aktivno sodelovali pri dvigu finančne pismenosti otrok in mladine po celi Sloveniji (prvič preko likovnega natečaja, lani preko glasbeno literarnega natečaja). Letos bomo izvedli projekt za dijake srednjih šol - nagradni kviz na temo finančne pismenosti. Zaključili ga bomo skupaj z Rotary clubom Slovenj Gradec, z dobrodelnim koncertom, konec junija.

Ob tej priložnosti bomo samostojni podjetniki- premoženjski svetovalci, pogodbeni partnerji podjetja Concorde PS d.o.o., lokalni dobrodelni organizaciji podarili paket igrač za otroke.

Okrogla miza

- g. Bojan Pravica, lastnik podjetja Elementum d.o.o.

- g. Albin Brencelj, lastnik podjetja Albin promotion d.o.o.

Okroglo mizo bo povezoval Niko Turk, samostojni premoženjski svetovalec.



Predavatelji (poslovni partnerji Elementum d.o.o. in Concorde PS d.o.o.):

- Matjaž Štamulak, premoženjski svetovalec

- Gabriela Preac, premoženjska svetovalka

- Marko Klemenčič, samostojni podjetnik

1 komentar:

  1. Pozdravljeni vsi skupaj.


    Videla sem komentarje ljudi, ki so že dobili posojilo iz čistega srca, nato pa sem se odločila, da se prijavim na njihova priporočila in pred nekaj urami sem na svojem osebnem bančnem računu potrdila skupni znesek 50.000,00 $, ki sem ga zahtevala. To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo pravo posojilo, svetujem, da zaprosijo za svojo e-pošto (williamholyloanservices07@gmail.com), zdaj sem vesel, da sem dobil posojilo, za katerega sem zahteval

    OdgovoriIzbriši