Blog

ponedeljek, 5. marec 2012

MLADI IN FINANCE...


…je naslov sklopa predavanj na temo osebnega premoženja in priložnosti na trgu, ki jih pripravljamo v okviru finančnega opismenjevanja in ozaveščanja mladih. Namenjen je študentom, dijakom in mladim nasploh, ki jih zanimajo zaposlitvene priložnosti in vstop na trg dela.

Predavanja bodo potekala v prostorih Mladinskega centra MIŠ, in sicer pod okriljem Kluba študentov Slov. Bistrica in podjetja Planet znanja. Sklop predavanj bo obsegal 4 predavanja. Prvo predavanje v sklopu, ki bo v soboto, 10.03.2012, ima naslov MLADI IN PODJETNIŠTVO.

Ob vsakem predavanju bo potekal tudi nagradni natečaj za bogate praktične nagrade, ki bodo podeljene ob zaključku predavanj v aprilu. Po predavanju bo potekala degustacija vina z zlatimi lističi.

____________________________________________________________________

MLADI IN PODJETNIŠTVO
Katera so najpogostejša vprašanja na temo podjetništva? Kakšni so izzivi za prihodnja leta na trgu dela? Zakaj je brezposelnost med mladimi na kritični točki? Kako ublažiti težak prehod ob zaključku šolanja na trg dela? So javne službe resnično »ziher« službe? Kdo naj bo naš Šef? Je danes borza dela rešitev ali kazen? Na koga se lahko danes zanesem?


Vljudno vabljeni!

KŠSB IN PLANET ZNANJA


Avtor slike:
photostock

Ni komentarjev:

Objavite komentar