Blog

četrtek, 26. januar 2012

ODZIVI S FINANČNEGA DNEVA V VELENJU...


V torek, 17. januarja, smo v Velenju organizirali prvi Finančni dan, ki je del projekta 40-ih premoženjskih svetovalcev, da dvignemo raven finančne pismenosti Slovencev.

Na finančnem dnevu so bile predstavljene teme: predstavitev poklica premoženjskega svetovalca, kot poklica prihodnosti; pomembnost postavljanja ciljev pri posamezniku in kako postavljene cilje doseči ter priložnosti na trgu surovin in plemenitih kovin v prihodnje.






Irena Linasi Rogač, aktivna premoženjska svetovalka že več kot 8 let.







Peter Slapšak, direktor Elementum d.o.o., je predstavil priložnosti na trgu plemenitih kovin.



FD zaključili z okroglo mizo uspešnih podjetnikov


V okviru dogodka smo bili premoženjski svetovalci na razpolago vsem udeležencem tudi s strokovnimi napotki in smernicami v zvezi z osebnim, družinskim in podjetniškim premoženjem.

V Velenju smo na okrogli mizi gostili go. Štefanijo Kadliček, direktorico podjetja Trgotur d.o.o. in g. Roberta Goličnik, direktor in lastnik Zasebnega glasbenega centra Goličnik. Udeleženim sta predstavila svoj pogled kako uspeti v podjetništvu in navdihniti predvsem mlade, da vztrajajo pri svojih željah in ciljih.

V četrtek, 23. februarja, je FINANČNI DAN na PTUJU

Dan za pokopom pusta, v četrtek, 23. februarja, ob 18:00 vas vabimo v hotel Mitra na Ptuju na brezplačen informativni Finančni dan. Kot vi, imamo tudi mi radi kratka in jedrnata predavanja. Povabili smo izkušene predavatelje z veliko prakse. Ravno to, kar vsi najbolj potrebujemo. Predavatelji: Gabriela Preac, Matjaž Štamulak in Marko Klemenčič (vsi samostojni premoženjski svetovalci).
PREDAJALI BOMO SVOJE IZKUŠNJE IN SVOJE ZNANJE. VABLJENI!

Marsikdo se danes sprašuje: »Komu danes lahko verjamem?«
in naš nasvet »Verjemite sebi, bodite odločni in ne pričakujte, da bodo drugi prevzeli
Odgovornost za vaše odločitve. Kdo bo poskrbel za vas, če ne vi sami!«

O finančnih dnevih, ki potekajo po vsej Sloveniji, si lahko več preberete tudi na spletni strani: www.financni-dan.si. Pridemo tudi v vaš kraj, če nas povabite!

Vir: PR služba premoženjskih svetovalcev:)

Ni komentarjev:

Objavite komentar